EBC     Partnere       Facts      Referencer      Download       Ordre      Kontakt

Facts

 

 

Facts om EBC Budgetmodulet til Dynamics AX, NAV og C5

Grundideen
En af grundideerne i EBC budgetmodul er at alt foregår i overskuelige menuer, og at brugen af modulet er enkel og ukompliceret.

Resultatet af et budget kan præsenteres på skærmen eller udskrives, i balancer - vare/debitor oversigter evt. kombineret med realiserede tal - dette giver virksomheden et godt overblik, samt mulighed for at korrigere handlingsplaner etc.

Skalerbart
EBC er modulopbygget, og kan således tilpasses netop det specifikationsniveau, der er brug for. Ønskes yderligere specifikationsgrad, udvides modulet blot med næste trin. En budgetfacilitet, som uden unødige arbejdsrutiner giver mulighed for detaljeret budget vedligeholdelse.

Integreret
EBC budgetsystem arbejder som en integreret del af Microsoft Dynamics AX – NAV og C5, samt XAL, og kan baseres på tidligere års tal eller tidligere indlæste budgetter. Disse kan beregnes direkte i ERP systemerne eller udlæses til Excel regneark, hvor der yderligere kan ændres. Efterfølgende indlæses tallene automatisk i ERP systemet. Budgettet ligger nu klar til brug. Naturligvis gælder dette også ved udarbejdelse af revideret budgetter. Når der vælges at udarbejde budgetestimater, kombinerer EBC budgetsystem selv år til dato med budgettet. Herved er det muligt konstant at udarbejde estimater og dermed sikre bedre styring.
EBC genererer et totalbudget indeholdende: salgs - og omkostningsbudget, Status - og likviditetsbudget.

Detaljeret
Budgettet kan specificeres ned til varenummer(inkl. stk) – pr.debitor - pr.afdeling eller pr.konto , afhængig af modul valg. Samtidig er det muligt at budgettere på alle dimensioner.
EBC har indbygget en Opret/kopi funktion, således at budgetter – estimater kan kopieres og efterfølgende ændres. Vi kaldet det BOD, budget on demand…Korrekt information.. til Rette tid..
EBC arbejder online i økonimisystemerne, og Excel, hvilket giver en betryggende og sikker arbejdsproces.
EBC arbejder med prækonfigurerede moduler og easy to use Excel regneark.
 

Hvad siger kunderne?
Læs om hvad vore kunder synes om EBC budget modulet

Læs mere ...

EBC Live
Se her hvordan EBC effektiviserer din budgetproces - LIVE !

Se film ...

 

www.dynamics-budget.com - NaviScan Denmark - info@dynamics-budget.com